Zpět na stránku

Kto sme a prečo?

Katarina Ferenčik, marketingový specialista

broken image

Jaromír Juklíček, prodej a co je potřeba

broken image

Náš príbeh

 

Máme silný pocit, že každý človek má neodňateľné právo na zdravý a čistý životný priestor. Myslíme si, že by sme mali žiť v prostredí, ktoré nie je len estetické. príjemné, ale aj zdravé a bezpečné. Toto právo by nám nemal nikto vziať, a to ani na úkor moderných technológií a rýchleho tempa života.

Z tohto dôvodu sa snažíme navzájom vzdelávať a zvyšovať povedomie v oblasti ekologického a zdravého životného štýlu. Chceme ukázať, že je možné žiť v harmónii s prírodou bez obetovania pohodlia moderného života. Veríme, že malé zmeny v našom každodennom živote môžu mať veľký vplyv na naše zdravie a zdravie našej planéty.

Naša spoločnosť, ktorá nesie názov ZELENÝ ŽIVOT, sa špecializuje na predaj prírodných a ekologických produktov pre domácnosť. Naše výrobky sú vyrábané s ohľadom na životné prostredie a bez použitia škodlivých chemikálií. Snažíme sa ukázať, že je možné mať domov, ktorý je nielen čistý, ale aj udržateľný a bezpečný pre nás a našich blízkych.

Na konci každého dňa veríme, že je možné žiť a udržiavať čistý a udržateľný domov bez použitia škodlivých chemikálií. Preto sa snažíme inšpirovať ostatných a ukázať im alternatívy, ktoré sú k dispozícii. Pretože veríme, že každý malý krok prináša zmenu a že spoločne môžeme dosiahnuť veľký rozdiel.

Spoločnosť ZELENÝ ŽIVOT vznikla v roku 2020 a za jej vznikom stojí príbeh dvoch nadšených ľudí, ktorým sa podarilo zmeniť život a chcú ukázať, že sa dá žiť aj bez škodlivých chemikálií.

Príbeh začína Katarínou, sympatickou ženou, ktorá si dávno predtým uvedomila, aké dôležité je žiť v harmónii s prírodou a bez zbytočných chemikálií. Svojím postojom a životným štýlom vytvorila okolo seba bublinu zdravia a pohody, o ktorú sa chcela podeliť s ostatnými.

Na druhej strane bol Jarek, muž, ktorý bol skeptický voči myšlienke života bez chémie. Žil svoj normálny život a nepremýšľal o tom, aké výrobky používa a aké účinky by mohli mať na jeho zdravie. To sa však zmenilo, keď Jarek bojoval s vážnym ochorením srdca a pľúc, keď jeho krv nebola okysličená a vznikli rôzne ekzémy a psoriáza. Jeho zdravotný stav mu nedovolil používať ani takzvané organické čistiace prostriedky.

V tomto ťažkom období sa Jarek stretol s Katarínou. Ukázala mu, že život bez škodlivých chemikálií je nielen možný, ale aj prospešný a obohacujúci. Katarínina presvedčivá argumentácia a vlastná skúsenosť prinútili Jareka prehodnotiť svoj životný štýl a začať hľadať alternatívu.

Po dvoch mesiacoch, keď Jarek začal uprednostňovať prírodné produkty, mu ekzém začal miznúť a vďaka bioaktívnym doplnkom výživy sa mu podarilo od choroby ustúpiť.